Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Υλοποίηση καλλιτεχνικών δράσεων με έργα συναδέλφων

 

 

Πύργος 24-10-2022

 

Αριθ. Πρωτ.: 500

ΠΡΟΣ:

Μέλη Συλλόγου

 

 

ΘΕΜΑ :

Υλοποίηση καλλιτεχνικών δράσεων με έργα συναδέλφων





 

Επιθυμώντας να καταθέσουμε τη δική μας πρόταση στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, με έμφαση στην ανάδειξη της τοπικής δημιουργίας και του καλλιτεχνικού δυναμικού που προέρχεται από το  εργασιακό περιβάλλον και αποσκοπώντας στη δημιουργία γεφυρών συνεργασίας και στην αποκόμιση εμπειριών της δημιουργικής καλλιτεχνικής ζύμωσης, προτιθέμεθα να υλοποιήσουμε διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις με τη συμμετοχή των συναδέλφων, προσφέροντας στο κοινό μια εναλλακτική πρόταση ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Η έναρξη αυτών των δράσεων θα αφορά τη διοργάνωση μίας εικαστικής έκθεσης με δημιουργίες συναδέλφων.  Μπορεί να  περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής, τρισδιάστατων αντικειμένων, ψηφιδωτού, εικαστικού κοσμήματος κ.λ.π., ελεύθερης θεματολογίας.  Με τη χρήση  διαφορετικών εκφραστικών μέσων και υλικών,  ο κάθε δημιουργός μπορεί να αφήσει το δικό του καλλιτεχνικό στίγμα.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας που είτε έχουν ασχοληθεί με την εικαστική δημιουργία είτε επιθυμούν να ασχοληθούν τώρα και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε αυτή τη δράση, να δηλώσουν συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο πρόεδρο του Δ.Σ. Ανδρέα Ασημακόπουλο (2621360258) και το μέλος του Δ.Σ.  - υπεύθυνη θεμάτων πολιτισμού - Διονυσία Σωτηροπούλου (2621360219).

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 Ανδρέας Ασημακόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

 Θεόδωρος Τσίπας

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: