Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΤΩΝ 2020, 2021 και 2022 (έως την ημέρα παροχής)

 

 

 

Πύργος 18-11-2022

 

Αριθ. Πρωτ.: 505

ΠΡΟΣ:

Μέλη συλλόγου δικαιούχους Μ.Α.Π.

ΚΟΙΝ.:

 

ΘΕΜΑ :

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΤΩΝ 2020, 2021 και 2022 (έως την ημέρα παροχής)





 

Καθώς οι συνομιλίες που είχαν οι Σύλλογοι Υπαλλήλων των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων με την Περιφερειακή Αρχή απέβησαν άκαρπες όσον αφορά την αποτίμηση του γάλακτος ο Σύλλογος σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Συλλόγους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προτείνει και συντονίζει την Δικαστική Διεκδίκηση για την Αποτίμηση του Γάλακτος για τα έτη  2020, 2021 και 2022 (έως την ημέρα παροχής) με συλλογικές αγωγές.

Επισημαίνεται ότι η αποτίμηση του γάλακτος αφορά αποκλειστικά και μόνο τους συναδέλφους που δικαιούνται Μέσα Ατομικής Προστασίας, καθώς και ότι κάθε συνάδελφος είναι ελεύθερος να επιλέξει την συμμετοχή του ή μη, στην δικαστική διεκδίκηση ή κάποιο άλλο δικαστικό γραφείο.

Οι συνάδελφοι που αποφασίσουν να συμμετάσχουν στις συλλογικές αγωγές θα πρέπει να καταθέσουν τα στοιχεία του κάτωθι πίνακα και την αμοιβή του δικαστικού γραφείου την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. 

Η αμοιβή του δικηγορικού γραφείου, ανά υπάλληλο, είναι 20 ευρώ εφόσον συμμετέχουν από 150 συμμετέχοντες και 30 ευρώ εφόσον συμμετέχουν  έως 150 συμμετέχοντες. Με την κατάθεση των στοιχείων και των χρημάτων θα σας δοθεί αποδεικτικό κατάθεσης. Επειδή η εκτίμηση είναι ότι οι συμμετέχοντες θα είναι πάνω από 150 άτομα η αμοιβή που θα κατατεθεί ανά συμμετέχοντα  θα είναι 20 € με το ενδεχόμενο ότι στην περίπτωση που δεν συγκεντρωθούν σε επίπεδο Περιφέρειας τα 150 άτομα συμπληρωματικά θα κατατεθούν τα υπόλοιπα 10 €.

 

Επίσης, σε δεύτερο χρόνο  ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να προσκομίσει Υπηρεσιακή Βεβαίωση από την οποία να βεβαιώνεται ότι είναι υπάλληλος δημοσίου δικαίου ή ΙΔΑΧ, η ειδικότητα, η κατηγορία, η ημερομηνία διορισμού, η ημερομηνία που κατέστη δικαιούχος Μ.Α.Π. καθώς και η περίοδος που η  υπηρεσία δεν του χορηγούσε το  ένα λίτρο γάλα ημερησίως, ως όφειλε (ακολουθεί σχέδιο αίτηση). 

 

Οι συνάδελφοι παρακαλούνται να ενημερώσουν τους συναδέλφους του που δεν λαμβάνουν ή δεν ανοίγουν τα e-mail τους καθώς και συναδέλφους που έχουν συνταξιοδοτηθεί μετά το 2020 και ήταν δικαιούχοι ΜΑΠ αλλά και ΙΔΟΧ, δικαιούχους ΜΑΠ που απασχολήθηκαν μετά το 2020 στην Περιφέρεια (εάν είναι δυνατό).

 

ΠΙΝΑΚΑΣ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΚΛΑΔΟΣ/ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/       ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΦΜ

EMAIL

ΙΔΑΧ ή ΜΟΝΙΜΟΣ

Ημερομηνία, μετά τις 1-1-2020 που κατέστη δικαιούχος ΜΑΠ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

 

ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ

 

ΕΠΩΝΥΜΟ: ________________________

ΟΝΟΜΑ: __________________________

Υπάλληλος  της Δνσης  ­­­­­______________ Π.Ε. Ηλείας

ΘΕΜΑ:

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

 

 

ΠΥΡΓΟΣ ____-___-2022

 

ΠΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

ΕΝΤΑΥΘΑ

 

Παρακαλώ να μου χορηγήσετε βεβαίωση από την οποία να προκύπτει η υπηρεσιακή μου κατάσταση (δημοσίου δικαίου ή ΙΔΑΧ) η ειδικότητα, η κατηγορία, η ημερομηνία διορισμού, η ημερομηνία που κατέστη δικαιούχος Μ.Α.Π. καθώς και η περίοδος που η  υπηρεσία δεν μου χορηγούσε το  ένα λίτρο γάλα ημερησίως, ως όφειλε.

Ο/Η ΑΙΤ……..

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: