Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 


Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:30 ο Σύλλογος μας διοργανώνει μία  χαρούμενη Εορταστική  Εκδήλωση για τα παιδιά μας, στο συνεδριακό χώρο του Διοικητηρίου, σε συνεργασία με την MAGICAL – FUN GROUP “konstantin”

Η εκδήλωση  η οποία επιδιώκει να εντάξει τα παιδιά στη μαγεία των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει:

·         Εμφάνιση των παιδικών ηρώων της Disney Frozen Έλσας και Άννας, του Χανς και μιας Μασκότ του Όλαφ του Χιονάνθρωπου καθώς και δύο ξωτικών προκειμένου να γίνει θεατρική ερμηνεία του γνωστού παραμυθιού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει χορογραφία των ηρώων της Disney.

·         Αφήγηση ιστοριών του Παππού Άγιου Βασίλη ντυμένο στα λευκά.

·         Εμφάνιση του Άγιου Βασίλη, της Αγιοβασιλίτσας, των ξωτικών και άλλων παιδιών καθώς και μιας Μασκότ του Ρούντολφ το Ελαφάκι προκειμένου να γίνει θεατρική ερμηνεία παραμυθιού σχετικό με το κλίμα των εορτών.

·         Χορογραφίες χριστουγεννιάτικες και σύγχρονες με τα παιδιά του κοινού.

·         Στην διάρκεια του προγράμματος θα υπάρχει ταυτόχρονα face-painting and hands-δημιουργική απασχόληση με Χριστουγεννιάτικες κατασκευές

·         Στο τέλος του προγράμματος θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά σύνθετες μπαλονοκατασκευές αρεσκείας του κάθε παιδιού ξεχωριστά και συμβολικό δώρο.

 

Σας περιμένουμε να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την εορταστική εμπειρία και να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: