Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Στήριξη προέδρου Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας

 


 

 

 

Πύργος 12-1-2024

 

 

Αριθ. Πρωτ.: 565

 

 

ΘΕΜΑ :

Στήριξη προέδρου Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας





 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Ηλείας, δηλώνει την στήριξή του στον πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας και πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ της Μεσσηνίας, Δημήτρη Φαββατά  απέναντι στην επίθεση που δέχεται από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας για την συνδικαλιστική του δράση.

Ο Συνάδελφος Δημήτρης Φαββατάς, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, ως Πρόεδρος του Ν.Τ. μετέφερε αποφάσεις και ψηφίσματα του Νομαρχιακού Τμήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας στις 12.01.23 που αφορούσαν στις καταχρηστικές απολύσεις εργαζομένων που έγιναν στο Ίδρυμα «Η Στέγη της Εκκλησίας», σύμφωνα και με τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας εναντίον του προσώπου του και η προσπάθεια φίμωσης και τρομοκράτησής του με αγωγή ύψους 150.000,00 € είναι απαράδεκτοι και δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτές.

Η διασφάλιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας και η ανεμπόδιστη άσκηση της συνδικαλιστικής δράσης αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα που δεν διαπραγματευόμαστε.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Ανδρέας Ασημακόπουλος

       Ο Γεν. Γραμματέας

 

       Θεόδωρος Τσίπας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: