Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Eπανασυγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

 


Με την υπ΄ αριθ. 48417/930/13-2-2023 επανασυγκροτήθηκε το Υπηρεσιακό Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (δείτε την απόφαση εδώ) και αποτελείτε από τους παρακάτω:

1. Αλεξόπουλο Αναστάσιο του Αδάμ, Προϊστάμενο της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Αχαϊας,  κλάδου ΠΕ Μηχανικών με βαθμό Α΄, ως τακτικό μέλος.  

2. Μανιάτη Αριστομένη του Κων/νου, Προϊστάμενο της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Ηλείας, κλάδου  ΠΕ Μηχανικών με βαθμό Α΄ ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Σπυροπούλου  Παναγιώτα, Προϊ/νη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Ηλείας.  

3. Συμεωνίδου Σοφία του Χαραλάμπους, Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και  Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Αχαϊας, κλάδου ΠΕ Ιατρών Δημοσίας Υγείας ΕΣΥ με βαθμό Διευθυντή,  ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Οικονόμου Χαρίκλεια του Θεοδώρου, κλάδου ΠΕ  Γεωτεχνικών με βαθμό Α, Προϊσταμένη της Δ/νσης Κτηνιατρικής.  

4. Σωτηρόπουλο Γεώργιο του Αθανασίου, αν. Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος ΠΑΜ ΠΣΕΑ, κλάδου ΠΕ Μηχανικών με βαθμό Α΄, ως αιρετό μέλος με αναπληρωτή τον Γρίβα Φίλιππο του Ιωάννη, κλάδου ΔΕ Οδηγών με βαθμό Α΄, υπάλληλο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας &  Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Αιτωλ/νιας.  

5. Ασημακόπουλο Ανδρέα του Γεωργίου, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ηλείας,  κλάδου ΤΕ Μηχανικών με βαθμό Α΄, ως αιρετό μέλος με αναπληρωτή τον Τσίπα Θεόδωρο του Αθανασίου, Υπάλληλο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Ηλείας, κλάδου ΤΕ  Μηχανικών με βαθμό Α’ . 

6. Δακαλάκη Παναγιώτα του Ιωάννη, αν. Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού- Οικονομικού  ΠΕ Αιτων/νιας με βαθμό Α΄, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου με  αναπληρώτρια την Βαλεντίνη Κορέντζελου του Παντελή, κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό  Α΄, υπάλληλο της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού. 

7. Γιαννακιτσίδου Όλγα του Ευσταθίου, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου  Αορίστου Χρόνου, που υπηρετεί στη Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΔΕ, κλάδου ΠΕ Ειδικού  Επιστημονικού Προσωπικού (ΠΕ Χημικών Μηχανικών -Περιβαλλοντολόγων) με βαθμό Α’.  

Πρόεδρο του Συμβουλίου ορίζεται ο Αλεξόπουλος Αναστάσιος του Αδάμ, με αναπληρώτριά  του την Συμεωνίδου Σοφία του Χαραλάμπους.  

Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζεται ο  Παναγιωτόπουλος Μιχαήλ του Παναγιώτη, υπάλληλος  της Δ/νσης Διοίκησης, κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Α΄ με αναπληρώτριά  του, την Αγγελοπούλου Γεωργία του Νικολάου, υπάλληλο της Δ/νσης Διοίκησης, κλάδου ΠΕ  Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Α΄.  

 

Τα υπό στοιχεία 6 και 7 μέλη, είναι αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων με σχέση  εργασίας ΙΔΑΧ αντί των δύο αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: