Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΕΥ

 


Αποστάλθηκε στο Σύλλογο μας, κατόπιν αιτημάτων του  προς την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, το ακριβές αντίγραφο αποσπάσματος του επικυρωμένου 7ου / 2023 πρακτικού του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που αφορά τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί του 6ου θέματος ημερήσιας διάταξης με θέμα: «Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»  

Το απομαγνητοφωνημένο αρχείο μπορείτε να το δείτε εδώ

Από το απομαγνητοφωνημένο αρχείο, επιβεβαιώνονται απόλυτα τα καταγγελλόμενα από το Σύλλογό μας, ότι η  με αριθ. 28/2023 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπως αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (δείτε εδώ) και στάλθηκε για έγκριση στο Γενικό Γραμματέα ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε στη δημοσίευσή του στο ΦΕΚ είναι παραποιημένη σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο κείμενο που αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναφέρεται:

σελ 83:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο αφού άκουσε τον εισηγητή, ο οποίος αποδέχτηκε την ως άνω επισήμανση του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ., …»

σελ 84:

«Β) η αρ. πρωτ.: ΠΔΕ/ΔΔ/71306/1344/03-03-2023 (ορθή επανάληψη στις 09/03/2023) εισήγηση με την αποδοχή της επισήμανσης του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ., η οποία αποτυπώθηκε με το αρ. πρωτ.: ΠΔΕ/ΔΔ/83723/1543/15-03-2023 έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Π.Δ.Ε. κ. Παπαδόπουλου Παναγιώτη / Δ/νση Διοίκησης της Π.Δ.Ε. – Τμήμα Οργάνωσης και Αξιοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Από το κείμενο του επικυρωμένου πρακτικού (απομαγνητοφώνηση συνεδρίασης) δεν προκύπτει καμία αποδοχή της επισήμανσης του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ αλλά αντίθετα:

σελ 306 (ή 57 αρχείου):

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτό δε γίνεται, κ. Λύτρα. Δε γίνεται να ψηφίσουμε, δηλαδή, εν μέρει ναι και εν μέρει όχι. Θα πρέπει ή να ψηφίσουμε ως έρχεται η εισήγηση, αλλά με τις ενστάσεις που λέτε καταγεγραμμένες και έχουν εκτεθεί αναλυτικότατα, διαφορετικά θα πρέπει να μην ψηφιστεί όλο το θέμα.»

Σελ. 308 (ή 59 αρχείου)

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Λύτρα, μισό λεπτό, ή θα ψηφίσουμε υπέρ της εισήγησης όπως εισφέρθηκε στη διαδικασία και με τις παρατηρήσεις που έχετε κάνει ή θα ψηφίσετε όχι.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: