Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Αποστολή στοιχείων για την ενημέρωση του μητρώου μελών του Συλλόγου

 

 

 

Πύργος 19/2/2024

 

Αριθ. Πρωτ.: 571

ΠΡΟΣ:

1.    Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού Π.Ε. Ηλείας

 

 

ΘΕΜΑ :

Αποστολή στοιχείων για την ενημέρωση του μητρώου μελών του Συλλόγου





 

Σύμφωνα με το άρθρο 5 του Καταστατικού του Συλλόγου μας, μέλη στον Σύλλογό μας  μπορούν να γίνουν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, που υπηρετούν σε όλο τον Νομό.

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 9.γ  του Καταστατικού του Συλλόγου μας η ιδιότητα του μέλους χάνεται εάν κάποιος υπάλληλος «μετατεθεί ή αποσπασθεί σε υπηρεσία που υπάγεται στην δικαιοδοσία άλλου Συλλόγου».

Σύμφωνα λοιπόν α)με το άρθρο 3 παράγραφο ζ. του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ 87/Α΄/2010) η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει έδρα Πάτρα και κάθε πρωτεύουσα νομού είναι έδρα της αντίστοιχης περιφερειακής ενότητας.

β) με το άρθρο 241 του Ν. 3852/2010 με τον οργανισμό καθορίζονται για τις  υπηρεσιακές μονάδες « …. ο τίτλος οι αρμοδιότητες και η έδρα κάθε μονάδας».

             γ)με το άρθρο 2 του εγκεκριμένου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΦΕΚ 2551/Β΄/2023) οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διαρθρώνονται σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, οι δε περιφερειακές υπηρεσίες οργανώνονται στο πλαίσιο της οικείας περιφερειακής ενότητας και υπάγονται σε οργανική μονάδα της Κεντρικής Υπηρεσίας. Τα γραφεία των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών υπάγονται κατά τύποις και ουσία ως οργανικές μονάδες στη Κεντρική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που ως έδρα έχουν την Πάτρα.

Σε συνέχεια των ανωτέρω και προκειμένου το Δ.Σ. του Συλλόγου να μπορεί να προχωρήσει στην ενημέρωση του μητρώου μελών του, παρακαλούμε να μας αποστείλετε τις αποφάσεις μετακινήσεων από 1-1-2024 (ή και τις παλαιότερες εφόσον είναι σε ισχύ) συναδέλφων που μετακινήθηκαν σε οργανικές μονάδες που δεν έχουν έδρα την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Ανδρέας Ασημακόπουλος

       Ο Γεν. Γραμματέας

 

       Θεόδωρος Τσίπας

Δεν υπάρχουν σχόλια: