Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ορίστηκε Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα,  ορίστηκε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με βάση της προβλέψεις του ιδρυτικού νόμου της Περιφέρειας αλλά και του Οργανισμού Λειτουργίας της.
Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο Νικόλαος Γεωργάτος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με αναπληρωτή του τον Μιχάλη Καλογερόπουλο, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας.
Μέλη στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ορίζονται οι:
  1. Σπύρος Καραχρήστος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Φατούρο, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας.
  2. Ελένη Καραντώνη – Αντωνοπούλου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με αναπληρώτρια της την Σοφία Συμεωνίδου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.
  3. Νίκη Βασιλοπούλου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, ως αιρετή εκπρόσωπος, με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Μπαϊρακτάρη.
  4. Χριστόφορος Καπλάνης, ως αιρετός εκπρόσωπος, με αναπληρωτή του τον Σπυρίδωνα Βαλσάμη.
  5. Βαλεντίνη Κορεντζέλου, υπάλληλο με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.
  6. Ανδρομάχη Χαραλαμποπούλου, υπάλληλο με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.
Να σημειωθεί ότι το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επιλαμβάνεται όλων των υπηρεσιακών υποθέσεων των υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων και των πειθαρχικών, με εξαίρεση την επιλογή Προϊσταμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: