Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Ε.Υ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ


Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Πάτρα μεταξύ εκπροσώπων των Διοικητικών Συμβουλίων και των τριών Συλλόγων της Περιφέρειας (Ηλείας, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας)  και του  Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών Γ.  Γεωργιόπουλος και η κα Μαράτου Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η επικείμενη τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Υπήρξε η απόλυτη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη ότι στον νέο Ο.Ε.Υ. θα συμπεριληφθούν ως οργανικές θέσεις, οι θέσεις του συνόλου του  προσωπικού της Περιφέρειας και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει η πιθανότητα μετακίνησης προσωπικού από Περιφερειακή Ενότητα σε άλλη.

Για την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. θα συγκροτηθεί επιτροπή που εκτός των Υπηρεσιακών παραγόντων θα συμμετέχει και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων από κάθε Περιφερειακή Ενότητα.    

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Σύλλογος έχει ζητήσει με το υπ΄ αριθ. 16/5-7-2011 έγγραφό του. τις προτάσεις των συναδέλφων για την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: