Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Προστασία εργαζομένων Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας



Πύργος 20-10-2014      
Αριθ. Πρωτ.:27 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
            Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας καταγγέλλει για άλλη μια φορά την απαράδεκτη και παράνομη μετατροπή του χώρου της ΑΓΡΟΤΕΚ, που βρίσκεται ανάμεσα στη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηλείας και του Νοσοκομείου Πύργου, σε χώρο προσωρινής εναπόθεσης απορριμμάτων και εκφράζει την απορία του για την γενικότερη σιωπή που καλύπτει το συγκεκριμένο γεγονός, παρ΄ όλες τις προηγούμενες ανακοινώσεις  -  επιστολές του και τις αναφορές προς την Εισαγγελία.
            Η δυσοσμία και ο κίνδυνος μολυσματικών ασθενειών καθιστούν την παροχή εργασίας από τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών απαγορευτική  και προκειμένου να προφυλαχθούν οι ίδιοι από τους ενδεχόμενους κινδύνους, με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα κανένας αρμόδιος φορέας δεν έχει ενδιαφερθεί, τους καλούμε να προσέρχονται για εργασία στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας μέχρι την επαναφορά των απαιτούμενων συνθηκών υγιεινής.
            Την ευθύνη για τη μη λειτουργία των εγκαταστάσεων της Συντριάδας με ότι συνεπάγεται για την εξυπηρέτηση των πολιτών την έχει αποκλειστικά ο Δήμος Πύργου.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Μικέλης
Ο Γεν. Γραμματέας

Ανδρέας Ασημακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: