Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Αλλαγή ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο λόγω της προκηρυγμένης απεργίας από την ΑΔΕΔΥ

 

 

 

Πύργος 30-9-2024

 

 

Αριθ. Πρωτ.: 609

 

 

 

 

Προς:

1.   Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

email: grafeio.pde@pde.gov.gr

2.   Διεύθυνση Διοίκησης

email: dd@pde.gov.gr

 

 

ΘΕΜΑ:

Αλλαγή ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο λόγω της προκηρυγμένης απεργίας από την ΑΔΕΔΥ





 


 κ  Περιφερειάρχη,

Με την αριθ. πρωτ, ΠΔΕ/ΔΔ/290562/5526/16-9-2024 [ΑΔΑ: Ρ2Ψ57Λ6-Ν3Ο απόφασή σας, προχωρήσατε στην προκήρυξη των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο για την διετία 2025-2026 των μονίμων και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα, με ημερομηνία διενέργειας αυτών την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024.

Για την αναφερόμενη ημερομηνία (13-11-2024), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης.

Όπως αντιλαμβάνεσθε η πραγματοποίηση των εκλογών για τους αιρετούς εκπροσώπους στο Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο, την ίδια μέρα που η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει απεργία, είναι μια σύμπτωση που θα πρέπει να αποφευχθεί.

Παρακαλούμε να εξετάσετε την δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας διενέργειας των εκλογών, ώστε να μην συμπέσει την ίδια μέρα με την απεργία που έχει προκηρυχτεί από την ΑΔΕΔΥ.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Ανδρέας Ασημακόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Θεόδωρος Τσίπας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: