Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ στην πλ. Ιατρίδη μπλόκο στη Μέρκελ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
Μπλόκο στη Μέρκελ
Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ στην πλ. Ιατρίδη
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο την πολιτική Κυβέρνησης - Ευρωπαϊκής Ένωσης- Δ.Ν.Τ. που εξαθλιώνει την κοινωνία και καταργεί εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες.
Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αθήνα αποτελεί πρόκληση για το λαό της χώρας μας, που πλήττεται βάρβαρα από τις μνημονιακές πολιτικές που προωθεί η γερμανική κυβέρνηση και υλοποιούν στο σύνολό τους οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Το όνομα της Γερμανίδας Καγκελαρίου έχει συνδεθεί με τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες φωνές, που στόχο έχουν την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση των λαών και των εργαζομένων, για να διασφαλιστεί η σωτηρία των τραπεζιτών και τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων.
Επιδιώκουν τη λεηλασία των δικαιωμάτων, της ελευθερίας και της ζωής μας. Για να συνεχίσουν την καταλήστευση του πλούτου και των φυσικών πόρων της χώρας, το ξεπούλημα των δημοσίων οργανισμών και την αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος.
Η επίσκεψη γίνεται για να συνδράμει την τρικομματική μνημονιακή συγκυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και να ασκήσει άλλον ένα εκβιασμό κατά του λαού για να περάσουν τα σφαγιαστικά μέτρα. Αυτή τη φορά δεν θα φοβηθούμε. Θα υψώσουμε το ανάστημά μας ενάντια σε Κυβέρνηση – ΕΕ - ΔΝΤ και εναντίον της κ. Μέρκελ.

Όλοι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, στις 7 μμ
στην πλατεία Ιατρίδη στον Πύργο

Δεν υπάρχουν σχόλια: