Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ



Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
   Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και η τρικομματική κυβέρνηση απειλούν, τρομοκρατούν και με αυταρχικό τρόπο προσπαθούν να   διαλύσουν τις δημόσιες υπηρεσίες.
    Με άκρως επιθετικές πρακτικές ,που θυμίζουν άλλες εποχές, προχώρησαν σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία θα εντάξει στο «πρόγραμμα κινητικότητας» το σύνολο των Ι.Δ.Α.Χ., των καθοριζόμενων από το σχετικό νόμο κλάδων και ειδικοτήτων, εφόσον οι υπηρεσίες δεν αποστείλουν τις διαπιστωτικές πράξεις και καταστάσεις εργαζομένων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.
   Επιδιώκουν έτσι να σπάσουν το μέτωπο των εργαζομένων κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας(απολύσεων). Θέλουν πάση θυσία να θέσουν υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα-απόλυση μέσα στο 2012 και να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο το νέο έτος .
  Συνάδελφοι-ισσες, η εξέλιξη αυτή, απαιτεί να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις, να αντισταθούμε στην ανθρωποφάγο πολιτική των απολύσεων, που αφήνει πίσω της κοινωνικά ερείπια.
  Αγωνιζόμαστε για  να μη βρεθεί κανείς εργαζόμενος στο δρόμο. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για την άρση του μέτρου της διαθεσιμότητας. Στις Περιφέρειες δεν περισσεύει κανείς.  Δε θα επιτρέψουμε να διαλυθούν οι υπηρεσίες των Περιφερειών.  Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στη μόνιμη εργασία.
  Συμμετέχουμε στη Γενική Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία, που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για το 2ο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
Κανένας συνάδελφος να μην απολυθεί.
Κανένας συνάδελφος να μη συνεργήσει σε απόλυση συναδέλφου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: