Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΣΥΑΠΕ για ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ σε ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ



   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
www.osyape.gr

                                              Αθήνα 31 /8/2016                      
                                        Αριθμ. Πρωτ.:75

              ΠΡΟΣ
                                                               Περιφερειάρχες της χώρας

            Καταγγέλουμε τα κρούσματα βίας σε βάρος συναδέλφων εργαζόμενων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες, που συνεχώς πολλαπλασιάζοντα.
Τελευταία κρούσματα βιαιοπραγιών σημειώθηκαν σε βάρος συναδέλφων μας των Δ/νσεων Μεταφορών & Επικοινωνιών και Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς από πολίτες και σε σε βάρος συναδέλφου μας Κτηνιάτρου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, από “γνωστό” όπως καταγγέλλεται, για την κατ'επανάληψη βίαια συμπεριφορά του κτηνοτρόφο της περιοχής.
      Οι απειλές και η άσκηση βίας απέναντι σε κάθε εργαζόμενο, που προσπαθεί να εκτελέσει με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία τα καθήκοντά του αποτελεί απαράδεκτη - πέρα για πέρα - και καταδικαστέα συμπεριφορά.
          Απαιτούμε από τις Περιφερειακές Αρχές να καταδικάσουν τις συμπεριφορές αυτές, να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά, να σταθούν απέναντι σε οποιασδήποτε μορφής βίαιης συμπεριφοράς, που αποσκοπεί στον εκφοβισμό των υπαλλήλων και να περιφρουρήσουν τους συναδέλφους μας κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.-
Κοιν/ση
1.ΕΝΠΕ
2. Υπουργείο Εσωτερικών
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: