Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Χωρίς προαγωγές οι υπάλληλοι της Π.Ε. Ηλείας λόγω της υποστελέχωσης του τμήματος Προσωπικού

 


 

 

Πύργος 5/5/2021

 

Αριθ. Πρωτ.: 388

ΠΡΟΣ:

1.   Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

email: grafeio.pde@pde.gov.gr

2.    Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

email: a.filias@pde.gov.gr

3.   Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας

email: v.giannopoulos@pde.gov.gr

4.   Εκτελεστικό Γραμματέα

email: g.syrmos@pde.gov.gr

 

ΘΕΜΑ :

Χωρίς προαγωγές οι υπάλληλοι της Π.Ε. Ηλείας λόγω της υποστελέχωσης του τμήματος Προσωπικού





                       

Η υποστελέχωση του τμήματος προσωπικού της Π.Ε. Ηλείας, έχει επισημανθεί σε αρκετές ανακοινώσεις μας. Δυστυχώς αντί να ληφθούν αποφάσεις για την ενδυνάμωση του συνεχίζονται οι πολιτικές αποδυνάμωσης του, με την μετακίνηση το τελευταίο διάστημα ακόμη δύο συναδέλφων. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι το τμήμα να είναι χωρίς προϊστάμενο με δύο μόνο συναδέλφους, ο ένας εκ των οποίων μετακινήθηκε εκεί με τον τελευταίο κύκλο κινητικότητας.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά επιβεβαιωνόμαστε. Η επιβεβαίωσή μας αυτή όμως έχει ως  τίμημα να μην διεκπεραιώνονται τα υπηρεσιακά ζητήματα των συναδέλφων, χωρίς απολύτως καμία ευθύνη των συναδέλφων του συγκεκριμένου τμήματος. Την αποκλειστική ευθύνη έχουν όσοι έχουν επιλέξει την διάλυση του συγκεκριμένου τμήματος.

Οι προαγωγές των υπαλλήλων στην Π.Ε. Ηλείας δεν θα γίνουν ούτε για όσους προάγονται το 2020 ούτε το 2021 . Οι προαπαιτούμενες καταστάσεις του άρθρου 88 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26Α) δεν συντάχθηκαν και δεν αποστάλθηκαν στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ώστε να καταρτίσει τους πίνακες προακτέων. [Σύμφωνα με το άρθρο 83 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26Α) το  Υπηρεσιακό Συμβούλιο τον Απρίλιο κάθε έτους καταρτίζει, με βάση τις καταστάσεις του άρθρου 88 (που δεν έχουν σταλθεί για την Π.Ε. Ηλείας) τον  πίνακα προακτέων στον οποίο περιλαμβάνονται όσοι  υπάλληλοι συμπληρώνουν ως τις τριάντα (30) Απριλίου του επόμενου έτους (δηλαδή του 2022) τον απαιτούμενο για την προαγωγή χρόνο υπηρεσίας.]

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή να προχωρήσει άμεσα στη στελέχωση του τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού Π.Ε. Ηλείας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Ασημακόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

 Θεόδωρος Τσίπας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: