Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ανάκληση της μετακίνησης του Διευθυντή Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας

 

 

 

Πύργος 1-11-2021

 

 

Αριθ. Πρωτ.: 411

ΠΡΟΣ:

 

1.     Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

email: grafeio.pde@pde.gov.gr

2.     Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας

email: v.giannopoulos@pde.gov.gr

 

 

 

ΘΕΜΑ :

Ανάκληση της μετακίνησης του Διευθυντή Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας





 

Η Περιφερειακή Αρχή είτε δεν έχει ακόμα αντιληφθεί, είτε κάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που δημιουργούνται από την μεγάλη υποστελέχωση των υπηρεσιών, αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής, στην οποία η ίδια είναι χειροκροτητής και συνοδοιπόρος της. Τα προβλήματα αυτά δεν επιλύονται ούτε επί χάρτου,  όπως είναι η τροποποίηση του ΟΕΥ, ούτε με ευχές, ούτε με την καταστρατήγηση του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα, ούτε  με τις μετακινήσεις συναδέλφων που διαθέτουν γνώση και εμπειρία. Τα προβλήματα λύνονται με προσλήψεις προσωπικού με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας.

Η μετακίνηση του Διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας σε άλλη Υπηρεσία αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη των λανθασμένων χειρισμών της, που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη Υπηρεσία, που στα πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος πολιτών.

Η διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού των Υπηρεσιών της Π.Ε. Ηλείας δεν θα πρέπει να έχει τιμωρητικά – εκβιαστικά  χαρακτηριστικά, θα πρέπει να σέβεται τις γνώσεις, την εμπειρία και την πορεία του καθενός στο χρόνο, θα πρέπει να λειτουργεί αθροιστικά και συναινετικά.

Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή άμεσα να ανακαλέσει την μετακίνηση του Διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας και να σταματήσει τους πειραματισμούς με τις μετακινήσεις των υπαλλήλων. 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Ασημακόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

 Θεόδωρος Τσίπας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: