Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Παροχή στοιχείων για την υπ΄ αριθ. 28/2023 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

 

 

 

Πύργος 27-3-2023

 

Αριθ. Πρωτ.: 520

ΠΡΟΣ:

Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Email: grammateia.ps.pde@pde.gov.gr

ΚΟΙΝ.:

Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου

Email: gapd@apd-depin.gov.gr

 

 

 

ΘΕΜΑ :

Παροχή στοιχείων για την υπ΄ αριθ. 28/2023 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

ΣΧΕΤ.:

α] Η υπ΄ αριθ. 28/20203 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου [ΑΔΑ: ΩΧΡΤ7Λ6-Ο28]

β] Ο πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου [ΑΔΑ:Ω72Θ46ΜΤΛ6-Β6Ι]





 

Σε συνέχεια της ανάρτησης στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» της υπ΄ αριθ. 28/2023 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου [ΑΔΑ: ΩΧΡΤ7Λ6-Ο28] με θέμα «Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε άμεσα, προκειμένου να αξιολογηθούν από την πλευρά μας εάν θα χρησιμοποιηθούν στην άσκηση Ειδικής Διοικητικής Διαταγής, τα κάτωθι:

1)    Τα απομαγνητοφωνημένα αρχεία της 7ης τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και σε κάθε περίπτωση το αρχείο της μαγνητοφώνησης ή το αρχείο μαγνητοσκόπησης, από τα οποία να προκύπτει η αποδοχή από τον εισηγητή του θέματος Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Π.Δ.Ε. κ.Παπαδόπουλου Παναγιώτη, της επισήμανσης του Γενικού Γραμματέα της ΠΟ.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. για την ανάγκη διόρθωσης της ονομασίας του κλάδουΤΕ Τεχνολογικών Εφαρμογών σε ΤΕ Μηχανικών, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 35 του νόμου 5027/2023 (ΦΕΚ48 Α ́), όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην σελίδα 83 της συγκεκριμένης απόφασης, διότι από την δια ζώσης παρουσία μας δεν έγινε κάτι τέτοιο  αντιληπτό, αλλά το αντίθετο, με αποτέλεσμα να εκφράζουμε επιφυλάξεις μας για τα αναγραφόμενα στο συγκεκριμένο σημείο της απόφασης.

2)    το αρ. πρωτ.: ΠΔΕ/ΔΔ/83723/1543/15-03-2023 έγγραφο του
Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Π.Δ.Ε. κ.
Παπαδόπουλου Παναγιώτη, όπως αυτό μνημονεύεται στην σελίδα 84 της συγκεκριμένης απόφασης, για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε πως ένα χρονολογικά μεταγενέστερο έγγραφο (15-3-2023) λαμβάνεται υπόψη σε μία συνεδρίαση που πραγματοποιείται σε προγενέστερο χρόνο (9-3-2023).

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Ανδρέας Ασημακόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Θεόδωρος Τσίπας

Δεν υπάρχουν σχόλια: