Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο αντισυνταγματικός κατήφορος συνεχίζεται…..

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Πύργου καταγγέλλει τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν στην αλλοίωση του πολιτεύματος, στη διάλυση και το ξεπούλημα των κοινωνικών αγαθών, στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων.
Η κυβέρνηση με την νέα πράξη πραξικοπηματικού περιεχομένου αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο.
Οι εκφραστές της πιο άθλιας πολιτικής, οι αυτουργοί της οικονομικής χρεοκοπίας, συνεχίζουν την αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας, την απαξίωση των δημόσιων κοινωνικών δομών, την εκχώρηση των δημόσιων αγαθών στη διαπλοκή.
Σήμερα το δικαίωμα στη δημόσια ενημέρωση αποτελεί παρελθόν, και οι επί χρόνια παράνομοι καταπατητές των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, επιβραβεύονται για τις υπηρεσίες τους προς το σάπιο πολιτικό σύστημα.
Εάν δεν ανατραπεί τώρα αυτή η αισχρή κυβερνητική πολιτική, αύριο με μια υπογραφή η δημόσια υγεία, η δημόσια ασφάλιση, η δημόσια παιδεία και κάθε άλλο δημόσιο κοινωνικό αγαθό θα αποτελούν παρελθόν και η ελληνική κοινωνία θα είναι εγκλωβισμένη στην ανοχή της που επέδειξε στους εκπροσώπους της διαπλοκής.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ καθώς και σε κάθε εργαζόμενο που είναι θύμα της κυβερνητικής πολιτικής
Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει την αντισυνταγματική πράξη νομοθετικού περιεχομένου και να ανακαλέσει την πολιτική της απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ  και κάθε άλλου δημόσιου φορέα.
Καλούμε τους ελεύθερους πολίτες να αντισταθούν.
Καλούμε όλους τους πολίτες σήμερα στις  19:00 στο κτίριο της ΕΡΑ Πύργου (Ολυμπίων 70) σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: