Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Συγκροτήθηκαν στην Π.Ε. Ηλείας τα ειδικά εκλογικά συνεργεία



Με την υπ΄ αριθ. 147919/3219/15-5-2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας [ΑΔΑ: ΩΜΥΓ7Λ6-ΘΝΩ] συγκροτούνται  τα ειδικά εκλογικά συνεργεία, με αποζημίωση, που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019, των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και των επαναληπτικών τους της 2ας Ιουνίου 2019. (την απόφαση μπορείτε να την δείτε εδώ)

Σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ (δείτε εδώ) το ύψος της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης έχει καθορισθεί στο ποσό των 2.750,00

2 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ, ¨ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ.ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ¨!!
ΠΙΟ ΑΠΛΑ:ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗΣ.
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕ ΗΛΕΙΑΣ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΗΝ ΠΕ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΨΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ¨ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ¨ !!
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ

spypapako είπε...

Συμφωνώ, και επαυξάνω στην αποδοκιμασία αυτή της συναδέλφου κ. Καρακίτσου Βασιλικής.

Ωστόσο, ωφείλω να τονίσω ότι τουλάχιστον, η Π.Ε. Ηλείας έχει αναρτήσει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την Απόφαση, και ολοι οι ευνοούμενοι έχουν ονοματεπώνυμο.

εμείς εδώ, στην Π.Ε. Αχαίας, (για την Π.Ε. Αιτωλ/νίας δεν γνωρίζω) δεν έχουμε την πολυτέλεια να δούμε την Απόφαση αναρτημένη στο Διαύγεια.

Διαβαθμισμένο υλικό: ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Υγεία...υγεία...υγεία σε όλους.
Σπ. Παπαδάτου