Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Διοργάνωση Εικαστικής Έκθεσης

 

 

 

Πύργος 4-4-2024      

 

 

Αριθ. Πρωτ.: 583

 

 

ΠΡΟΣ:

 

Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Αχαΐας

Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

 

ΘΕΜΑ :

Διοργάνωση Εικαστικής Έκθεσης






 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, σε προηγούμενη συνεδρίασή του  έχει αποφασίσει την διοργάνωση ομαδικής έκθεσης στον Πύργο Ηλείας, στην οποία θα παρουσιαστούν εικαστικές δημιουργίες των μελών του (εν ενεργεία και μη).   Στην ομαδική αυτή έκθεση μπορούν να συμμετέχουν με έργα τους συνάδελφοι που ασχολούνται με εικαστικές τέχνες (ζωγραφική, αγιογραφία, ψηφιδωτό, γλυπτική, κεραμική, χαρακτική, μικτές τεχνικές κ.λ.π.)

Ο χρόνος υλοποίησης της έκθεσης υπολογίζεται να είναι σε χρονικό διάστημα εντός του Σεπτεμβρίου ή του Οκτωβρίου του 2024 . Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, καθώς και η ακριβής ημερομηνία έναρξης αλλά και η διάρκειά της, θα αποφασιστούν σε επόμενο Δ.Σ.

Ο σύλλογός μας επιδιώκει συστηματικά τη συμμετοχή σε δραστηριότητες ευρέως φάσματος (επιστημονικές, κοινωνικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές κλπ.), στις οποίες εντάσσεται – μεταξύ άλλων – η υποστήριξη και ανάδειξη της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής έκφρασης των μελών του είτε αυτοδύναμα, είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους συναδέλφους και από τις άλλες δύο Περιφερειακές Ενότητες Αχαίας & Αιτωλοακαρνανίας, με τους οποίους αποτελούμε έναν ενιαίο φορέα, να συμμετάσχουν εάν το επιθυμούν σε αυτή τη δράση. Ιδανικά, θα μπορούσε η έκθεση, αμέσως μετά τον Πύργο, να λάβει χώρα και στις πρωτεύουσες αυτών των δύο νομών.

Παρακαλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Εργαζομένων Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην ανωτέρω εικαστική δράση και να μας ενημερώσουν ώστε έγκαιρα να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες.  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Ανδρέας Ασημακόπουλος

       Ο Γεν. Γραμματέας

 

       Θεόδωρος Τσίπας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: