Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Διοργάνωση Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ & διενέργεια Εθελοντικής Αιμοδοσία

 


 

 

 

 

Πύργος 9-4-2024      

 

 

Αριθ. Πρωτ.: 584

 

 

ΠΡΟΣ:

 

1.   Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας

2.   Υπηρεσίες Π.Ε. Ηλείας 

 

 

ΘΕΜΑ :

Διοργάνωση Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ & διενέργεια Εθελοντικής Αιμοδοσίας 






 

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Ηλείας στις 10:30 π.μ., σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.  Σε παρακείμενο χώρο και  σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία από τις 9:00 έως 13:00, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που διατηρεί ο Σύλλογός μας.

Σύμφωνα με το άρθρο 48 του Ν. 3850/2010 (ΦΕΚ Α΄84), σε κάθε εργαζόμενο, πρέπει να εξασφαλίζεται  κατάλληλη και επαρκής εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας και της υγείας, ιδίως υπό τη μορφή πληροφοριών και οδηγιών. Η εκπαίδευση προβλέπεται να παρέχεται σε ώρες εργασίας.

Παρακαλούνται οι Υπηρεσίες, που θα παραλάβουν το παρόν, να ενημερώσουν το σύνολο των συναδέλφων, να τους προτρέψουν και να διευκολύνουν την συμμετοχή τους στο εν λόγω  σεμινάριο, η διάρκεια του οποίου εκτιμάται στις 2 ώρες περίπου.

Επίσης, επειδή οι ανάγκες σε αίμα είναι υπαρκτές και μεγάλες, καλούμε το σύνολο των συναδέλφων να προσφέρουν αίμα εφόσον έχουν τη δυνατότητα και σε κάθε περίπτωση να καλέσουν για αιμοδοσία φιλικά και συγγενικά τους πρόσωπα, προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Ανδρέας Ασημακόπουλος

       Ο Γεν. Γραμματέας

 

       Θεόδωρος Τσίπας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: