Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η εργασία είναι δικαίωμα και όχι αδίκημα

Η ανθρωποφαγία συνεχίζεται με την επίφαση της αναδιάρθρωσης του Δημόσιου Τομέα. Το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. προχωράει σε νέες απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι θα προστεθούν στις στρατιές ανέργων που ήδη έχουν δημιουργήσει οι πολιτικές τους. 
Οι κυβερνητικοί εταίροι αντί να απολογούνται που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και κατακρεούργησαν τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, χρεώνουν το αδιέξοδο που οι πολιτικές τους δημιούργησαν, στους εργαζομένους και υψώνουν το δάκτυλο στην ελληνική κοινωνία. 
Καταργούν υπηρεσίες, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς προγραμματισμό με μοναδικό κριτήριο ο υπό απόλυση αριθμός των εργαζομένων να ταιριάζει με τα νούμερα που έχουν δεσμευτεί. Παίζουν χιλιάδες οικογένειες στα ζάρια, στο όνομα της δημοσιονομικής σωτηρίας της χώρας. Της δημοσιονομικής σωτηρίας που δεν πέτυχαν μέχρι σήμερα παρ΄ όλες τις δεσμεύσεις τους, που δεν θα πετύχουν ούτε σήμερα αφού η πολιτικές των απολύσεων βυθίζουν ακόμα περισσότερο την χώρα στην ύφεση και δυστυχώς, δεν θα πετύχουν ούτε στο μέλλον εάν δεν φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν στη χρεωκοπία και έχουν υποταχθεί στους οικονομικούς μας κατακτητές. 
Στεκόμαστε δίπλα στον σχολικό φύλακα, στον Δημοτικό Αστυνόμο, στον κάθε συνάδελφο που βλέπει τη ζωή του να τίθεται σε ομηρία. 
Καλούμε το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να υπερασπισθεί έμπρακτα τους Οργανισμούς που εκπροσωπεί. 
Καλούμε τους βουλευτές της Ηλείας να αρνηθούν να στηρίξουν πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με αυτά που πρεσβεύουν. 
Καλούμε την ελληνική συγκυβέρνηση να σταματήσει να χρησιμοποιεί τον έλληνα δημόσιο υπάλληλο ως άλλοθι για την αναποτελεσματική και καταστροφική πολιτική της.
Καλούμε τον Έλληνα πολίτη να γυρίσει την πλάτη του σε αυτούς που τον οδηγούν στη φτωχοποίηση και στην εξαθλίωση. 
Κανένας εργαζόμενος στην ανεργία
 κανένας εργαζόμενος χωρίς δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: