Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων των μονίμων και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και για το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (Σ.Ε.Π.)»



ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Ενημερωθείτε για τις εκλογές στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων
Μέχρι 14 Ιουνίου οι αιτήσεις υποψηφιότητας


Αναλυτικά η Δ/νση Διοίκησης με έγγραφό της αναφέρει:

Σας διαβιβάζουμε αλφαβητικές καταστάσεις των υπηρετούντων μονίμων και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου σύμφωνα με τις διατάξεις της ανωτέρω σχετικής υπουργικής απόφασης, να τοιχοκολληθεί στο κατάστημα της Υπηρεσίας σας και να ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους.
Για την ως άνω τοιχοκόλληση των ανωτέρω καταστάσεων, η οποία θα πρέπει να έχει γίνει έως 12 Ιουνίου 2015, θα συνταχθεί πρακτικό, αντίγραφο του οποίου θα μας αποστείλετε.
Τυχόν αιτήσεις - ενστάσεις επί των πινάκων εκλογέων, θα πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας, εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους, σύμφωνα με το άρθρο 3 της ανωτέρω υπουργικής απόφασης.
Ταυτόχρονα σας επισημαίνουμε, ότι οι αιτήσεις υποψηφιότητας των ενδιαφερόμενων να εκλεγούν αιρετά όργανα του Υ.Σ. και του Σ.Ε.Π., θα πρέπει με φροντίδα των υποψηφίων, να περιέλθουν στην Υπηρεσία μας από την 10 Ιουνίου 2015 έως και την 14 Ιουνίου 2015 και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 της σχετικής υπουργικής Απόφασης.
Προς τούτο σας αποστέλλουμε έγκαιρα τα εν λόγω έγγραφα και παρακαλούμε με ευθύνη των Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Προϊσταμένων Αυτοτελών Τμημάτων, να ενημερωθεί ενυπογράφως το προσωπικό της Υπηρεσίας σας.
Επιπλέον, θα πρέπει να τονιστεί, ότι σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 248 και 249 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/2010), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, αιτήσεις υποψηφιότητας μπορούν να υποβάλλουν μόνο όσοι υπάλληλοι έχουν τον Α΄, Β΄ ή Γ΄ βαθμό.
Τέλος, σας επισημαίνουμε ότι στις εκλογές αυτές, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μόνιμοι και Ι.Δ.Α.Χ., θα ψηφίσουν για τους εκπροσώπους τους στο Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων και στο υπηρεσιακό Συμβούλιο, οι οποίοι, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του
άρθρου 5 του Ν.4325/2015 (ΦΕΚ 47/Α), θα συμμετέχουν και στη σύνθεση του πενταμελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: