Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. 26 ΑΠΡΙΛΗ 2018


   Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος
www.osyape.gr

τηλ. προέδρου: 6932442294 – τηλ. γραμματέα: 6977432661



Αθήνα  2 /5 /20187

Αριθμ. Πρωτ.:46





ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 26 ΑΠΡΙΛΗ 2018



Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας στην συνεδρίαση στις 26 Απρίλη 2018, με παρόντα 34 μέλη (μόνο κατά την έναρξη της συνεδρίασης, αφού στη συνέχεια κατά την συζήτηση των θεμάτων 1, 2, 3, 4, 6 υπήρξαν αποχωρήσεις από 4 μέλη της Αγωνιστικής Συνεργασίας), συζήτησε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης «1. Εξελίξεις  του προηγούμενου διαστήματος και οι παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων. Νέος «Καλλικράτης». Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Εργασιακά προβλήματα (Περιγράμματα  Θέσεων Εργασίας, Αξιολόγηση, Ανθυγιεινό Επίδομα, Έργο Εξετάσεων Οδήγησης κ.λπ.) προγραμματισμός δράσης και κινητοποιήσεων. 2. Οικονομικά και 3. Διάφορα» και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Έδωσε εξουσιοδότηση για την υπογραφή της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους εργαζόμενους των Περιφερειών, καθώς και τις ενέργειες, τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις, που πρέπει να προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα, τόσο για την Συλλογική Σύμβαση, όσο και για τις γενικότερες εξελίξεις.

 Ο χρονικός προσδιορισμός των κινητοποιήσεων θα γίνει από το Δ.Σ.

2. Αποφάσισε την συνέχιση της ΑΠΟΧΗΣ από τις διαδικασίες της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

3. Αποφάσισε την προκήρυξη 5μερης ΑΠΟΧΗΣ απο τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών από τις 2/5/2018 και εξουσιότησε το ΔΣ να εξετάσει την παραπέρα πορεία.

4. Συζήτησε για την πορεία υλοποίησης της χορήγησης του ανθυγιεινού επιδόματος στους δικαιούχους συναδέλφους, της κατάρτισης των Περιγραμμάτων Θέσεων Εργασίας, των Οργανισμών καθώς και όλων των εργασιακών ζητημάτων τα οποία ταλανίζουν τους συναδέλφους και για τα οποία θα εκδοθούν συγκεκριμένες ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία και θα πραγματοποιηθούν ανάλογες παρεμβάσεις. Αποφάσισε την συγκέντρωση και υποβολή στην Επιτροπή αξιολόγησης επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, στοιχείων, επιστημονικών δεδομένων και κάθε χρήσιμου σχετικού υλικού  για  τις ειδικότητες και τις εργασίες στις Περιφέρειες για τις οποίες στοιχειοθετείται η ανθυγιεινότητά τους.

5. Ενέκρινε τον Οικονομικό Απολογισμό έτους 2017 και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό έτους 2018. Συζήτησε την πορεία των οικονομικών των πρωτοβάθμιων Συλλόγων, όπου η συντριπτική πλειοψηφία όσων είχαν προβλήματα στο Συνέδριο, έχουν ήδη δρομολογήσει την επίλυσή τους και την οικονομική τους τακτοποίηση.

6. Αποφάσισε την έκδοση ψηφισμάτων ενάντια στην μηνυτήρια αναφορά του Β. Σπανάκη κατά της προέδρου της ΟΣΥΑΠΕ Β. Πανουτσάκου, ενάντια στην τιμωρία φαντάρων και στις συλλήψεις φοιτητών που συμμετείχαν σε αντιπολεμικά συλλαλητήρια, και κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που από 1-5-2018 ξεκινούν και για χρέη προς ΟΤΑ και Δημόσιο.



Θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις για όλα τα ζητήματα που απαιτείται.



ΓΙΑ ΤΟ ΓΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ          

ΚΟΧΛΙΑΡΙΔΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: