Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ Π.Δ.Ε. ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ


Σε ανάκληση μέρους της υπ΄ αριθ. 126756/1592/ 25-04-2018 απόφασης του [ΑΔΑ ΩΣΟΟ7Λ6-ΑΚΙ], που αφορούσε τις μετακινήσεις προϊσταμένων τμημάτων, υποχρεώθηκε να προχωρήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης της Π.Δ.Ε. κατόπιν της από  9-5-2018 προσωρινής διαταγής του Διοικητικού Εφετείου Πατρών κατόπιν αιτήσεως αναστολής συναδέλφου.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ανακοίνωση για την μετακίνηση της συγκεκριμένης συναδέλφου είχε εκδώσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Αχαΐας (δείτε εδώ) με την οποία καλούσε τον Περιφερειάρχη να προχωρήσει στην ανάκληση – ακύρωση της μετακίνησης της προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Π.Δ.Ε που αποτελούσε σαφέστατη δίωξη κατά της συναδέλφου, επειδή τόλμησε και έπραξε τα αυτονόητα υπηρεσιακά της καθήκοντα και κατήγγειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών τις παράτυπες – παράνομες διαδικασίες στην ανάθεση θέσεων ευθύνης.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει καταγγελθεί αρκετές φορές από τους πρωτοβάθμιους συλλόγους, ότι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η επιλογή των προϊσταμένων δεν γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια και σε αρκετές περιπτώσεις τίθεται θέμα νομιμότητας στις τοποθετήσεις των προϊσταμένων με αναπλήρωση.

Δείτε την απόφαση ανάκλησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: