Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Συγκρότηση του κοινού Πειθαρχικού Συμβουλίου στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων


Συγκροτήθηκε με την υπ΄ αριθ 17110/24-4-2020 [ΑΔΑ: Ω66Ζ46ΜΤΛ6-ΕΨΟ] απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών το κοινό Πειθαρχικό Συμβουλίου στις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων
Σύμφωνα με αυτή αποτελείτε από:

α) Αθηνά Μπεσσή, Εφέτη, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Μουστάκα, Εφέτη.
β) Αναστασία Γιαννατσέλη, Δικαστική Πληρεξούσια του Ν.Σ.Κ. με αναπληρώτρια τη Βασιλική Καραγιάννη , Δικαστική Πληρεξούσια του Ν.Σ.Κ.
γ) i) Σοφία Καϊάφα, Προϊσταμένη Διεύθυνσης της ΑΑΔΕ, με αναπληρωτή τον Πέτρο Σωτηρίου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (για τις περιπτώσεις υπαλλήλων των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων), ή
ii) Μαρία Αγιωτάτου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Δήμου Πατρέων, με αναπληρώτρια την Ανδριάνα Ζερβού, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (για τις περιπτώσεις υπαλλήλων των ΟΤΑ α΄ βαθμού των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας και Λευκάδας).
Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με αναπληρώτρια την Αναστασία Δημογεροντάκη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού της ίδιας Περιφέρειας.

Στο ανωτέρω Πειθαρχικό Συμβούλιο ορίζονται, ως τέταρτο και πέμπτο μέλος κατά περίπτωση, οι δύο αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι είναι μέλη του Πενταμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου στο οποίο υπάγεται ο εκάστοτε διωκόμενος υπάλληλος.

Το ανωτέρω Πειθαρχικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει εντός και εκτός του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκτός του χρόνου που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί συλλογικών οργάνων.
Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: