Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Γνωστοποίηση εκθέσεων αξιολόγησης έτους 2016





Πύργος18-6-2018      


Αριθ. Πρωτ.: 186
ΠΡΟΣ:

Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού Π.Ε. Ηλείας
ΚΟΙΝ.:
  1. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας
  1. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας
  1. ΟΣΥΑΠΕ


ΘΕΜΑ :
Γνωστοποίηση εκθέσεων αξιολόγησης έτους 2016






Σύμφωνα με την παρ. 3β του άρθρου 16 του Ν. 4369/2016 (ΦΕΚ 33 Α’) κάθε έκθεση αξιολόγησης γνωστοποιείται από την αρμόδια υπηρεσία Προσωπικού ή Διοικητικού υποχρεωτικά στον υπάλληλο που αφορά.
Μέχρι σήμερα δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι Εκθέσεις αξιολόγησης στους συναδέλφους που αξιολογήθηκαν για το έτος 2016 από προϊσταμένους Τμημάτων-Διευθύνσεων-Γενικών Διευθύνσεων, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην νομίμως προκηρυγμένη απεργία από την ΑΔΕΔΥ και την ΟΣΥΑΠΕ.
Το γεγονός αυτό μας προβληματίζει, δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 η διαδικασία αξιολόγησης για το έτος 2017 και έχουν παρατηρηθεί προσπάθειες συγκεκριμένων κύκλων (που συνήθως κατέχουν θέσεις προϊσταμένων οργανικών μονάδων) να επηρεάσουν τους συναδέλφους εις βάρος της απεργίας – αποχής που έχουν προκηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ και την ΟΣΥΑΠΕ.
Κατόπιν των ανωτέρω θεωρούμε ότι θα πρέπει να προχωρήσετε στην γνωστοποίηση όσων εκθέσεων αξιολόγησης υπάρχουν για το έτος 2016 όπως αντίστοιχα έχουν πράξει και οι υπόλοιπες Περιφέρειες.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Ασημακόπουλος
Ο Γεν. Γραμματέας
Θεόδωρος Τσίπας

Δεν υπάρχουν σχόλια: