Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ: 3η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΤην Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Διοικητήριο είσοδος από πεζόδρομο Δραγατσανίου) από 09:00 έως 13:00, θα πραγματοποιηθεί η 3η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου, με τη συνδρομή του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους και την ενημέρωση φιλικών ή συγγενικών τους προσώπων που είναι ή επιθυμούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου. Περισσότερες πληροφορίες για την Τράπεζα Αίματος μπορείτε να αντλήσετε από την σελίδα του συλλόγου (http://sypeilias.blogspot.gr).

Η αιμοδοσία είναι πράξη αλληλεγγύης αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ' όλα ενέργεια ζωής για τον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: