Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ   ΠΑΜΕ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγέλλουμε την βία και την τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση στους εργαζόμενους, που αγωνίζονται ενάντια στις διαθεσιμότητες - απολύσεις.
Η χρησιμοποίηση των ΜΑΤ για να σπάσει η απεργιακή κατάληψη της Δ/νσης Προσωπικού των εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στο Ηράκλειο, όχι μόνο πρέπει να καταδικαστεί, αλλά και να πεισμώσει τους εργαζόμενους ώστε πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά να απαντήσουν στα βάρβαρα μέτρα.
Η κυβέρνηση επιδιώκει να περάσει το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένη να υλοποιηθούν τα μέτρα και η πολιτική της δια πυρός και σιδήρου, χρησιμοποιώντας και τους μηχανισμούς καταστολής. Είναι πιθανό να χτυπήσει κι άλλες κινητοποιήσεις, κι άλλες η εστίες αγώνα.
Χρειάζεται να συναντήσει τη μαζική λαϊκή κατακραυγή  και την οργανωμένη πάλη των εργαζομένων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα σε επαγρύπνηση και σε αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να αποτρέψουν την γενίκευση αυτής της προσπάθειας της κυβέρνησης τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων με εισαγγελείς και ΜΑΤ.
Να οργανώσουν και να περιφρουρήσουν πιο αποφασιστικά με μαζικές διαδικασίες τις καταλήψεις τους, να δυναμώσουν τους αγώνες τους.- 
                                                                                                                    27-11-12 

Δεν υπάρχουν σχόλια: