Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δήλωση Αντ/ρχη Ηλείας Χ.Καφύρα για τους αγώνες και τα αιτήματα των εργαζομένων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, για τους αγώνες και τα αιτήματα των εργαζομένων που πλήττονται απο τα οικονομικά μέτρα και το μνημόνιο δήλωσε τα εξής:
«Εκφράζω την  απόλυτη συμπαράσταση μου  στα αιτήματα όλων των εργαζομένων των ανέργων των συνταξιούχων, των επαγγελματιών , των νέων και όλων  που πλήττονται από τα οικονομικά μέτρα και το μνημόνιο 3.
Είμαι κάθετα αντίθετος στην βίαιη ανατροπή  των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων και πολύ περισσότερο των απολύσεων.  Ιδιαιτέρως αυτών που υπηρετούν  στην Περιφερειακή  Αυτοδιοίκηση, και κατά συνέπεια στερούν τις υπηρεσίες μας από το  έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό τους , τις  συρρικνώνουν,  τις υποβαθμίζουν  και απαξιώνουν εν τέλει τον ίδιο το θεσμό.
Τη θέση μου αυτή την γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στην Π. Ε Ηλείας. Δεν θα μπορούσε εξάλλου  να ήταν διαφορετική καθώς υπηρέτησα επί δεκαετίες το δημόσιο ως γεωπόνος και προέρχομαι από τα «σπλάχνα της Δημόσιας Διοίκησης».
Όλοι γνωρίζουν , μηδενός εξαιρουμένου, ότι τα μέτρα δεν πρόκειται να αποδώσουν , αλλα αντιθέτως, τα φορολογικά έσοδα θα μειώνονται, το κόστος της κάλυψης των ανέργων θα αυξάνεται και η ύφεση θα συνεχίζεται.
Εκφράζω την συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους της Π. Ε Ηλείας και ολόκληρης της κοινωνίας μας που δοκιμάζεται σκληρά, από μέτρα  χωρίς κανένα αντίκρισμα σε  κοινωνικό & αναπτυξιακό επίπεδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: